cadeau shop eindhoven grappige cadeautjes met goede vibes van Huub

Huub | cadeau shop eindhoven

Of er nu een hond jarig is, of wel wat beterschap kan gebruiken, onze Huub straalt & wenst met zijn zwarte kraaloogjes alle goeds de atmosfeer in. Niet alleen voor onze honden beterschap cadeaus, en honden verjaardag cadeaus maar zeker ook voor de sorry cadeaus (soms zijn er wel eens bijtincidentjes) zet hij zijn troetelbeer krachten onvermoeibaar in.

Huub straalt en staart zonder te knipperen goede vibes de wereld in, bij elk cadeau, voor elke gelegenheid. Of het helpt weten we niet, we krijgen weinig feedback, maar we laten hem maar. Hij heeft weinig tot geen andere hobby's op het moment. De intentie telt en die is loepzuiver bij onze Huub. Daarom zetten we hem graag in het zonnetje. Ga zo door Huubke, je bent een fictieve cavia zoals geen ander!

Cadeautjes voor jou en je hond

Laten we eerlijk wezen, we hebben vooral cadeaus voor de hond. Grappige honden cadeautjes voor elke gelegenheid. Hond jarig? Hond beterschap wensen? Hond in de batsen van de hond van de buren gebeten en is een sorry cadeautje wel op zijn plek? Nieuwe puppy in huis? Hond geadopteerd? Senioren hond verrassen? Kak, ballen er af bij je beste maat? Hond loops? Een light cadeau voor de wat ronde hond? Bekijk onze (brievenbus) honden cadeaus! 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2024 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel