Sorteer op
 • 🌱Plantaardig cadeau

  Cadeau hond | blije kont
  Cadeau hond | blije kont

  Plantaardige honden snacks | Blije kontEn dan niet alleen van het kwispelen! Waarom een blije kont? Kiezen voor plantaardige honden snacks betekent kiezen voor lekker veel vezels en plantaardige eiwitten. Deze plantaardige vezels…

  € 5,00
 • 🌱Plantaardig cadeau

  Cadeau hond | blije kont mix
  Cadeau hond | blije kont mix

  Plantaardige honden snacks | Blije kontjes mixBlije kont van het kwispelen? Ja ook! Maar ook zeker een blije poeperd van binnen. De Beco treats, plantaardige honden snacks bevatten veel vezels en plantaardige eiwitten. Deze…

  € 13,00
 • Blije bakkes box 🐶

  Cadeau voor hond | Blije bakkes box
  Cadeau voor hond | Blije bakkes box

  Cadeau voor hond | zonder rommelIn deze honden cadeau box zit een zakje plantaardige Treats én niemand minder dan Ted intvis, ook wel voluit Thaddäus Tintenfisch genaamd. Ted is ontworpen door het Zwitserse Laboni. Zij leggen de…

  € 20,00
 • 🌱Plantaardig cadeau

  Cadeau hond | blije mond & kont
  Cadeau hond | blije mond & kont

  Natuurlijk & plantaardig | Blije kont & mondHonden verjaardag? Hond beterschap wensen? Verras je maatje met honden snacks & speelgoed zonder rommel. Plantaardige snacks in drie verschillend smaken, smaakvol en dankzij lekker veel…

  € 17,50
 • Lekker trekken! 🐶

  Lekkere Trek doos
  Lekkere Trek doos

  Lekker trekken | spelen met je hondNiks zo irritant als een hond die trekt! Aan de riem dan! Met de Beco Tought Tugger van natuurlijk rubber kun je samen met je kameraad trekken tot je een ons weegt. Speciaal ontworpen voor…

  € 22,00

Plantaardige hondensnacks

Voor deze gezonde vega hondensnacks, is geen kip, koe, lam, paard, buffel of zelfs meelworm gesneuveld. Plantaardige snacks zijn niet alleen aardig & zeer voedzaam voor je hond, het spaart vele levens én is beter voor onze aardbol. Door te kiezen voor deze diervriendelijke optie, draag je dan ook bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het welzijn van alle dieren. Een cadeau geven is leuk maar ons uitgangspunt is hierbij dat de inhoud ook een positieve bijdrage levert aan de gezondheid en het welzijn van de hond.

Vega hondensnack keuze

Gelukkig zijn er steeds meer plantaardige hondensnacks verkrijgbaar die geschikt zijn voor honden met speciale voedingsbehoeften, allergieën (vaak voor dierlijke eiwitten van kip en rund) of gewoon voor baasjes die bewust kiezen voor een veganistische levensstijl. Net als bij vleesproducten, ontdek het product waar jouw hond dol op is.

Natuurlijke honden snacks

Plantaardig snacken is niet alleen goed voor de mens, maar ook zeer geschikt als traktatie voor je trouwe vriend. De plantaardige snacks van Beco zijn niet alleen vrij van dierlijke producten ze bevatten daarnaast enkel natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Dit betekent dat je met deze producten niet alleen zorgt voor heerlijke traktatie-, belonings- of speurmomenten samen, maar ook bijdraagt aan de gezondheid van je hond.

Waarom kiezen voor plantaardige honden snacks?

Ten eerste biedt het de mogelijkheid om op een diervriendelijke manier iets te geven aan je harige vriend. Minder of niet kiezen voor dierlijke producten draagt dus bij aan een duurzamere wereld. Bovendien is het wel zo prettig om te weten wat er in het voedsel van je hond zit. Met plantaardige & natuurlijke hondensnacks ben je verzekerd van transparantie en gezonde producten die voldoen aan de behoeften van je viervoeter. Zonder verborgen bewerkingen of onduidelijkheid over de herkomst of omstandigheden van dieren in de voedselindustrie. 

Wat zijn de voordelen van plantaardige snacks voor je hond?

Steeds meer hondenbaasjes kiezen ervoor om hun hond plantaardig te voeden. Het biedt namelijk talloze voordelen voor de gezondheid en het welzijn van je harige vriend. Namelijk:

Minder risico op huid- en darmproblemen hond

Ten eerste bevatten plantaardige snacks vaak minder allergenen dan dierlijke producten. Honden kunnen gevoelig zijn voor bepaalde eiwitten of andere ingrediënten in hun voeding, wat kan resulteren in huidproblemen of spijsverteringsproblemen. Door over te stappen op plantaardige honden tussendoortjes verminder je het risico op allergische reacties en draag je bij aan het verbeteren van de werking van de darmen en een gezonde huid.

Plantaardige hondensnacks zijn lichtverteerbaar

Daarnaast zijn plantaardige snacks over het algemeen lichter verteerbaar dan dierlijke snacks en bevatten vaak meer vezels. Honden hebben een kort maagdarmkanaal en kunnen soms moeite hebben met het verwerken van zwaar vlees of andere dierlijke producten. Plantaardige snacks zijn gemakkelijker verteerbaar en belasten het spijsverteringssysteem van je hond minder, waardoor ze kunnen genieten van heerlijke traktaties zonder ongemak. Vezels zijn daarnaast net als bij mensen belangrijk voor een goede stoelgang. Blije hond, blije kont!

Boordevol voedingstoffen

Ten slotte bieden plantaardige snacks een breed scala aan voedingsstoffen voor je hond. Ze kunnen dus zoals gezegd rijk zijn aan vezels, maar daarnaast ook aan antioxidanten, vitamines en mineralen die zoals al benoemd vervolgens bijdragen aan een sterk immuunsysteem, een gezonde huid en vacht, evenals een goede spijsvertering.

Waarom kiezen voor plantaardige honden cadeaus?

Waarom kiezen voor plantaardige honden cadeaus? Als hondenliefhebbers willen we het beste voor onze trouwe viervoeters, inclusief speelgoed en lekkers! Steeds meer baasjes kiezen ervoor om ook bij het selecteren van cadeaus voor hun hond rekening te houden met duurzaamheid, dierenwelzijn en ethiek. Plantaardige honden cadeaus zijn dan een prima optie.

Plantaardig materiaal als basis voor cadeau

Een belangrijke reden om te kiezen voor plantaardige honden cadeaus is de impact op het milieu. Door te kiezen voor plantaardig materiaal verminder je jouw ecologische voetafdruk. De plantaardige honden cadeaus zijn tevens vrij van schadelijke chemicaliën. Traditionele honden snacks en speelgoed kan chemische stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor zowel dieren als mensen. Met een plantaardig honden cadeau kun je er zeker van zijn dat je jouw harige vriend veilig snack- en speelplezier biedt. 

Diervriendelijke cadeaus

Een ander aspect dat plantaardige honden cadeaus aantrekkelijk maakt, is dat ze diervriendelijk zijn. Ze dragen niet bij aan de exploitatie van dieren of het leed dat gepaard gaat met de vleesindustrie of andere dierlijke productiesectoren. Door te kiezen voor plantaardig laat je zien dat je geeft om het welzijn van alle dieren, inclusief het welzijn van je eigen hond. Dus, als je op zoek bent naar een smakelijk cadeau voor je trouwe viervoeter, overweeg dan eens plantaardige honden snacks en plantaardige cadeaus. Door te kiezen voor deze duurzame en ethische optie maak je niet alleen jouw hond blij, maar draag je ook bij aan een betere wereld voor alle dieren en het milieu.

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2024 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel