Sorteer op
  • handgemaakt!

    Mormeltje shawl (brievenbuspakket)
    Mormeltje shawl (brievenbuspakket)

    Nee tegen bontZeg NEE tegen bont met een Mormeltje. Voor toffe kinderen en blije volwassenen (met relatief slanke nekjes, +/- nekomtrek 32 cm, de das heeft circa 40 cm ruimte voor om de nek). Eigenwijs & knap met een zeer zacht…

    € 22,50 € 20,00

Bontjassen, bontkragen? | Zeg NEE tegen bont met een Mormeltje!

Mormel' betekent allerminste, ondier of wanschepsel. Meer dan dat is een levend pelsdier in de ogen van de bontindustrie ook niet. Alleen de vacht heeft waarde. Honden, katten, nertsen, wasbeerhonden, coyotes, zeehonden, vossen, konijnen, chinchilla's, muskusratten en pasgeboren lammetjes worden vergast, doodgeknuppeld, anaal geëlektrocuteerd, levend geplukt of zelfs levend gevild.

Deze 'allerminsten' leven in ellende en sterven op gruwelijke wijze voor een luxe (mode)product, zoals een kraag aan een capuchon, tas, vest, muts of laars.

Pelsdieren | Allerminsten

Onze Notzohot Mormeltjes, zeer zeker niet de 'allerminsten', zijn een fashion statement van kop tot staart. Met een hoog knuffelgehalte zeggen deze badstoffen najaarssjaaltjes nee tegen bont en geven ze de miljoenen kansloze en naamloze pelsdieren, die als allerminsten wordxen behandeld, in de bontindustrie een gezicht.

Bont voor Dieren

Gemaakt van 100% badstof. Voor toffe kinderen en blije volwassenen. Met elk Mormeltje steunen we Bont voor Dieren. Bont voor dieren is een stichting vóór de dieren en tégen bont, gevestigd in Amsterdam.

Gelukkig is Nederland inmiddels bontvrij, er zijn geen nertsenfokkers meer actief!


Notzohot kiest ervoor geen shockerende beelden te tonen van dierenleed. Voor wie denkt dat dergelijk dierenleed voornamelijk in Azië plaatsvindt, Nederland is de op twee na grootste nertsenfokker ter wereld! Met jaarlijks zo’n 5 miljoen gevilde nertsen op de teller.

10 november 2015 heeft de rechter uitspraak gedaan. Tot grote opluchting van Bont voor Dieren en de Dierenbescherming hebben de zes miljoen nertsen in Nederland gewonnen! De rechter concludeert dat het algemeen belang zwaarder weegt dan het economisch belang van enkele nertsenfokkers. De uitspraak betekent het definitieve einde van de bontindustrie in Nederland: het nertsenfokverbod is weer van kracht!

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2024 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel