Grappige cadeaus

Voor jou en je hond. Is Notzohot een dierenwinkel in Eindhoven? Nee. Notzohot is een online cadeaushop voor mens en hond. We verzenden jouw pakketje vanuit Eindhoven.

Goede doelen

Omdat wij als webshop graag iets voor dieren met minder geluk willen betekenen, gaat 10% van de opbrengst van verkochte Notzohot producten naar stichtingen die zich sterk maken voor (asiel)dieren / dierenwelzijn, -herplaatsing, -opvang, en / of -zorg.

Tussendoor zijn er sponsoracties waarbij we een Notzohot product koppelen aan een stichting en we gedurende een bepaalde periode een hoger bedrag doneren. Zodra we een leuke bijdrage kunnen leveren aan één van onze goede doelen, plaatsen we deze informatie op de website en in onze nieuwsbrief.

Kado's, voor jou en je hond. Hond jarig? Of zoek je een vaderdag cadeau? Of wil je graag een duurzame canvas rugzak? Notzohot voor originele kado's voor eigenwijze mensen en toffe honden.

Waarom de naam Notzohot?

Waarom dragen onze producten de naam Notzohot? Om meerdere redenen. Notzohot biedt jou en / of jouw viervoeter graag iets warms voor wanneer het 'not zo hot' is buiten.

Ook biedt Notzohot je met alle plezier iets fris om het 'not zo hot' te hebben tijdens tropische dagen. Maar, eigenlijk ongeacht of het koud, warm of vroeg donker is, Notzohot komt graag met iets leuks voor jou of jouw viervoeter.

Daarnaast kunnen we dankzij jouw aankoop dierensituaties die wij absoluut 'not zo hot' vinden een klein beetje helpen verbeteren.

Is je hond jarig? Is jouw viervoeter gek op hondenspeelgoed? Verkikkerd op honden snacks? Kijk dan eens naar ons honden kado pakket! Maak je trouwe viervoeter bij met een zuip-, paf-, en kaanpakket. Met natuurlijk hondenbier, natuurlijke honden chocolade en een low fat natuurlijke honden sigaar kauwstaaf. Verantwoord snacken in een komische verpakking.

Bij Notzohot werken we met veel aandacht en plezier aan het verder uitbreiden van ons aanbod. Vrolijke cadeaus voor mens en hond waarmee je tevens een dier met minder geluk steunt. Instanties  die zich inzetten voor dierenwelzijn en -bescherming zijn vaak afhankelijk van donaties om hun werk te kunnen blijven doen. 

Zij doen het zware werk, wij willen graag op onze manier bijdragen. Wij geloven stellig dat alle beetjes helpen. Onze producten zijn 'home made', thuis gesloopt en verbouwd, met liefde ingekocht of van een leuk suikerlaagje voorzien. 

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! We bijten niet. Antwoorden meestal. Vrij snel. Fred binnen 18 maanden gegarandeerd.

Fred & Vivian Heijckers | Notzohot

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Wat anderen zeggen...

  • 27-12-2020 - Wat een geweldig kado het zuip, paf en kaanpakket. Boefie...  lees meer
  • 14-08-2020 - Mijn koelsjaal ontvangen. Leuk retrostofje. Ik ben er blij mee....  lees meer
  • 11-08-2020 - Vandaag een koelsjaal ontvangen en wat is het fijn deze...  lees meer
Plaats een bericht

blog Notzohot

© 2014 - 2021 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel