Over Notzohot webshop

Grappige cadeaus

Onze webshop is voor jou en je hond. Vooral je hond als we heel eerlijk zijn. Is Notzohot een dierenwinkel in Eindhoven? Nee. Notzohot is een online cadeaushop voor mens en hond. We verzenden jouw pakketje wèl vanuit Eindhoven want dat is waar we zijn gevestigd, wonen, leven en onze hond uitlaten.

Hoe is het begonnen?

Onze Toemba (deze naam had ze al) is 100% verantwoordelijk voor het ontstaan van Notzohot. Via via kwamen we terecht bij een hondenopvang in Spanje (A.C.E Animal Care Espana). Toemba zat in een dodingsstation, niet omdat er iets mis is met haar of de andere pechvogels maar omdat er iets mis is met het systeem.

In plaats van subsidie voor sterilisatieprojecten werden de dodingsstations gesubsidieerd om het overschot aan (zwerf)honden op te lossen. Vangen en afmaken. Eenmaal vrijgekocht door A.C.E is Toemba na haar sterilisatie naar Nederland gekomen waar bij ons in Eindhoven een fluffy mand en mucho liefde voor haar klaarstond. A.C.E zet zich niet alleen in voor de honden (opvang & herplaatsting), maar ook voor sterilisatieprojecten en onderwijs (kinderen leren dat dieren geen voorwerpen zijn). Toemba is terug te vinden op belachelijk veel foto's in onze webshop en op onze producten (zoals de knabbelsigaar).

De sigaar | Honden snack

Door de situatie van Toemba en vele honden binnen en buiten Nederland die vaak de sigaar zijn, is het idee ontstaan een webshop te beginnen met grappige honden cadeaus om je eigen hond of die van een ander in het zonnetje te zetten met wat lekkers. Voor de verjaardag van de hond, of om de hond beterschap te wensen, of gewoon omdat het dinsdag is. Met onder andere één van onze eerste Notzohot producten, de knabbelsigaar

Goede doelen

Omdat wij als webshop graag iets voor dieren met minder geluk willen betekenen, gaat 10% van de winst van verkochte producten uit onze webshop naar (asiel)dieren. Wij zijn maar een kleine lokale vis in de wereld van webwinkels, dus meer dan 10% gaat ons nog niet lukken, willen we blijven bestaan en groeien, maar we ronden het gespaarde bedrag altijd ruim af naar boven. Dat dan weer wel. 

Stichtingen die zich inzetten voor dierenwelzijn, -bescherming, -herplaatsing, -opvang, en / of -zorg zijn vaak afhankelijk van donaties om hun werk te kunnen blijven doen. Zij doen het zware werk, wij willen graag op onze manier als webshop een steentje bijdragen. Wij geloven stellig dat alle beetjes helpen. Wanneer we allemaal ons best doen, komen we samen een heel eind. Dit kan zijn met donaties, bewustwording creëren om zo betere keuzes te maken of letterlijk de handen uit de mouwen steken.

Welk goed doel?

Soms koppelen we een Notzohot product direct aan één stichting. Zo gaat bijvoorbeeld het donatiedeel van onze 'grijze muts' vast naar Stichting Queri, zij zetten zich o.a in voor senioren huisdieren en brengen deze dieren in contact met eenzame ouderen. Bij de meeste cadeaus kun je bij je bestelling zelf kiezen (uit meerdere stichtingen) naar wie de donatie gaat.

Zodra we een leuke bijdrage kunnen leveren aan één van onze goede doelen, plaatsen we deze informatie op de website op onze donatie pagina.

Waarom de naam Notzohot?

Waarom dragen onze producten de naam Notzohot? Om meerdere redenen. Notzohot biedt baasjes graag iets warms voor wanneer het 'not zo hot' is buiten.

Ook biedt Notzohot je met alle plezier iets fris om het 'not zo hot' te hebben tijdens tropische dagen. Maar, eigenlijk ongeacht of het koud, warm of vroeg donker is, Notzohot komt graag met iets leuks voor jou of jouw viervoeter. Daarnaast kunnen we dankzij jouw aankoop dierensituaties die wij absoluut 'not zo hot' vinden een klein beetje helpen verbeteren.

Cadeaus met een twist

Bij Notzohot werken we met veel aandacht en plezier aan het verder uitbreiden of fine tunen van ons aanbod. Vrolijke cadeaus voor mens en hond, oké oké voornamelijk voor de hond ;-). Onze producten zijn 'home made', thuis gesloopt en verbouwd, met liefde ingekocht of van een leuk suikerlaagje voorzien. Om zo leuke (brievenbus) cadeaus met bijvoorbeeld natuurlijke hondensnacks te kunnen aanbieden in een komisch jasje waar het baasje om kan lachen en de hond van kan genieten. Dit alles met aandacht voor duurzamer verpakken en verzenden

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! We bijten niet. Antwoorden meestal. Vrij snel. Fred binnen 18 à 22 maanden gegarandeerd.

Liefs, Notzohot

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2024 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel