Sorteer op

Overgewicht hond | verantwoorde tussendoortjes 

Hond te dik...hond moet afvallen...Heeft de dierenarts de beledigende woorden 'overgewicht' en 'dieet' laten vallen? Kak. Is jouw goed gevormde bolle makker de pineut? Geen snackjes meer? Dat is naast meer beweging (als dat mogelijk is) & een dieetbrok (of magere voeding) de beste optie wellicht. Wil je toch af en toe iets extra's kunnen geven? Kies dan in ieder geval een tussendoortje met een laag vetgehalte (minder dan 5%) of speciale honden dieet snacks.

Hond afvallen | zoek de taille

De zeer smakelijke, natuurlijke en vet arme kipfilet en eendfilet hondensnacks van Snuffle zijn ook geschikt voor pretletters zonder wespentaille. Met 2% vet vallen deze honden tussendoortjes keurig binnen de light producten (< 5% vet). Een lekker en verantwoord tussendoortje voor zowel jongere slanke honden, oudere viervoeters met een voorkeur voor de wat meer bourgondische leefstijl én alles daar tussen in (vanaf 3 maanden). 

Natuurlijke vet arme honden snack 

Als je hond op dieet moet is dat voor de meeste baasjes best een opgave. Die priemende tragische blik. And the Oscar goes to...We kennen het. Geef die makker dan een stukje eend- of kipfilets als extraatje, niet alleen zijn ze zeer smakelijk maar ook nog eens een betere keuze bij overgewicht.  

Tip 1: niet alle te zware honden zijn even beweeglijk, door karakter, leeftijd of gebreken. Kleine stukjes kip of eend in een snackbal (bal met gaten waar snoepjes uitvallen tijdens het rollen) of snackdeken is echter een mooie manier om wat beweging te combineren met wat verantwoord lekkers. Ook mentaal is het een leuke uitdaging voor je hond.

Tip 2: Verstop stukjes hondensnack in huis en laat je hond speuren, een mooie manier om snacken en bewegen te combineren.

Let op: de filets mogen dan wel weinig vet bevatten, maar ook hiervoor geldt, net als bij ons zelf: alles met mate. Een hele zak leegkanen levert uiteraard geen bijdrage aan een gezondere leefstijl.

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2023 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel