Sorteer op
 • Proost!

  Snuffle Hondenbier
  Snuffle Hondenbier

  Hondenbier kopen?Oelala, hondenbier om samen met je beste vriend te proosten. Na een dagje ravotten, de kaas van je pizza staren, de tuin herindelen en jouw zetel inpikken, verdient je trouwe maat toch echt wel een heerlijk…

  € 3,50

Hondenbier

Samen met je hond een biertje te drinken! Verras jouw favoriete viervoeter(s) op een leuke en smakelijke manier met hondenbier van Snuffle. Zonder koolzuur, 0% alcohol. Serveren op kamertemperatuur. 

Snuffle bier

Snuffle bier wordt gemaakt van hoge kwaliteit rundsvlees en gevogelte, die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie, mocht je per ongeluk het verkeerde biertje wegtikken. We hebben het getest. Niet echt heerlijk wanneer je een jupilertje verwacht, maar het kan in elk geval geen kwaad.  

Snuffle doneert een gedeelte van de opbrengst aan sterilisatie projecten voor zwerfhonden. Notzohot doneert een 10% van de opbrengst aan (asiel)dieren. Kies bij je bestelling naar wie het donatiedeel mag gaan. Iets lekkers voor jouw hond en iets goeds voor een ander, zo smaakt dat biertje extra lekker. 

Hondenbier blik

Hondenbier in een fles is natuurlijk bijzonder leuk. Toch hebben we wegens wat gebroken exemplaren gekozen voor blikken bier. Ook handiger en veiliger om mee te nemen in de tas of naar het strand. Glas blijft natuurlijk een risico met vervoeren, vandaar, voortaan blik! 

 


 

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Wat anderen zeggen...

 • 14-08-2020 - Mijn koelsjaal ontvangen. Leuk retrostofje. Ik ben er blij mee....  lees meer
 • 11-08-2020 - Vandaag een koelsjaal ontvangen en wat is het fijn deze...  lees meer
 • 09-08-2020 - Erg blij met mijn Henk koelsjaal, ik heb de sjaal...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel