Sorteer op

Hondenbier

Samen met je hond een biertje te drinken! Verras jouw favoriete viervoeter(s) op een leuke en smakelijke manier met hondenbier van Snuffle. Zonder koolzuur, 0% alcohol. Serveren op kamertemperatuur. 

Snuffle bier

Snuffle bier wordt gemaakt van hoge kwaliteit rundsvlees en gevogelte, die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie, mocht je per ongeluk het verkeerde biertje wegtikken. We hebben het getest. Niet echt heerlijk wanneer je een jupilertje verwacht, maar het kan in elk geval geen kwaad.  

Snuffle doneert een gedeelte van de opbrengst aan sterilisatie projecten voor zwerfhonden. Notzohot doneert een 10% van de opbrengst aan (asiel)dieren. Kies bij je bestelling naar wie het donatiedeel mag gaan. Iets lekkers voor jouw hond en iets goeds voor een ander, zo smaakt dat biertje extra lekker. 

Hondenbier blik

Hondenbier in een fles is natuurlijk bijzonder leuk. Toch hebben we wegens wat gebroken exemplaren gekozen voor blikken bier. Ook handiger en veiliger om mee te nemen in de tas of naar het strand. Glas blijft natuurlijk een risico met vervoeren, vandaar, voortaan blik! 

 


 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2023 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel