Sorteer op

Beterschap hond | brievenbus cadeau

Wat een pech. Hond ziek. Beterschap hondje!  Ballen er af? Kak! Wil jij je favoriete hond veel beterschap wensen? En het baasje een hart onder de riem sturen? We hebben verschillende beterschap pakketten of grappige cadeaus voor de hond met pech, met uitsluitend natuurlijke honden snacks. Geen rommel dus. Voordeliger verzenden? Kies dan een brievenbus cadeau! 

Hond beterschap wensen? | cadeaus beterschap

Bij elk honden cadeau zit uiteraard een gratis KAK kaart om je favoriete hond beterschap te wensen. Nu zal de pechvogel blijer zijn met de honden snacks in het beterschap pakket, maar het baasje verdient zeker ook wat lieve aandacht. Direct verzenden? Wij schrijven het kaartje graag voor je! In ons meest nette handschrift, met vulpen. Très chic. Cadeaus om een hondje beterschap te wensen verdienen toch net wat meer liefde ;-)

Surprise hond | Beterschapskaart hond en baas

Kies zelf je surprise voor de hond, inclusief gratis KAK kaart. Je kunt vanaf nu ook kiezen uit onze verse collectie grappige beterschapskaarten (0,50 cent) speciaal voor de pechvogel én de bezorgde hondeneigenaar. Verschillende soorten pech, vraagt om verschillende beterschap pakketten. Kies zelf welk honden cadeau en welk kaartje het beste aansluit bij jouw kameraad en je portemonnee. Groot of klein, een surprise voor je favoriete hond is het sowieso wel!  

Rond de 5 euro cadeau hond | brievenbus cadeau

Een grappig cadeau hoeft natuurlijk niet heel duur te zijn. Een brievenbus cadeau met een kleinigheidje voor je kameraad en een persoonlijk kaartje voor de geschrokken of bezorgde hondeneigenaar bezorgt gegarandeerd een glimlach bij het baasje plus je scoort serieus punten bij je favoriete hond. 

Honden snacks | honden cadeau

De snacks voor de hond in onze pakketten zijn natuurlijk. Een hond en chocolade is geen goede combinatie. Het kan zelfs zeer gevaarlijk zijn. Speciaal voor honden is er dan ook honden 'chocolade' ontwikkeld, een zeer smakelijke natuurlijke snack in de nostalgische tablet vorm van een chocolade reep. Verkrijgbaar in 4 verschillende smaken. Lekker verantwoord kanen! Onze smakelijke 'sigaar' is een zeer goed verdraagbare, licht verteerbare 100% natuurlijke knabbelstaaf. Heerlijk gezond paffen ;-) In het zuip-, paf- en kaanpakket zit ook nog een Snuffle hondenbiertje (0% alc. & zonder koolzuur), eveneens zonder kunstmatige rommel. Zuipen zonder kater! :-). Beterschap hondje!

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2024 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel