Sorteer op

Beterschap hond | brievenbus cadeau

Wat een pech. Hond ziek. Beterschap!  Ballen er af? Kak! Wil jij je favoriete hond veel beterschap wensen? En het baasje een hart onder de riem sturen? We hebben verschillende grappige cadeaus voor de hond met pech, met uitsluitend natuurlijke honden snacks. Geen rommel dus. Voordeliger verzenden? Kies dan een brievenbus cadeau! 

Hond beterschap wensen?

Bij elk honden cadeau zit uiteraard een gratis kaart om je favoriete hond beterschap te wensen (wat wij voor je schrijven als je wilt). Of je kunt kiezen uit onze nieuwe collectie cadeaukaarten (0,50 cent) speciaal voor de pechvogel én de bezorgde hondeneigenaar. We hebben verschillende beterschapspakketten, kies zelf wat het beste aansluit bij jouw kameraad en je portemonnee. 

Rond de 5 euro cadeau hond | brievenbus cadeau

Een grappig cadeau hoeft natuurlijk niet heel duur te zijn. Een brievenbus cadeau met een kleinigheidje voor je kameraad en een persoonlijk kaartje voor de geschrokken of bezorgde hondeneigenaar bezorgt gegarandeerd een glimlach bij het baasje plus je scoort serieus punten bij je favoriete hond. 

Honden snacks | honden cadeau

De snacks voor de hond in onze pakketten zijn natuurlijk. Een hond en chocolade is geen goede combinatie. Het kan zelfs zeer gevaarlijk zijn. Speciaal voor honden is er honden 'chocolade' ontwikkeld, een zeer smakelijke natuurlijke snack in de grappige vorm van een chocolade reep. Verkrijgbaar in 4 verschillende smaken. Lekker verantwoord kanen! Onze smakelijke 'sigaar' is een vetarme, zeer goed verdraagbare, 100% natuurlijke knabbelstaaf. 

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog Notzohot Cadeauwinkel Eindhoven

© 2014 - 2021 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel