Sorteer op

Tekenbeet?

Verwijder die ongewenste gast direct ter plekke, veilig & snel in één beweging met de Enetorpet Tick1 of Tick2 uit Zweden. De Tick2 is handig te bevestigen aan je sleutelhanger. Ideaal voor onderweg. Met de Enetorpet tekentang of beter gezegd tekenverwijderaar verminder je het risico op de ziekte van Lyme en andere ziektes die teken kunnen doorgeven aan jou en of je huisdieren. Altijd en overal! De Tick1 is van chirurgich staal, extreem nauwkeurig en geschikt voor de sterilisator. 

Veilig en eenvoudig een teek verwijderen? 

Ben jij ook huiverig dat je met een tekenpincet of tekentang de teek scheurt of afbreekt? Goed nieuws! Het Enetorpet ontwerp zorgt er voor dat je de teek volledig & zonder gedoe in één glijdende beweging veilig van de huid kunt weghalen. 

Hoe verwijder je de teek?

Heel eenvoudig. Trek indien mogelijk de huid een beetje strak op de plek waar de teek zich heeft vastgebeten. Leg de lus (opening) van de tekenverwijderaar om de teek en trek de verwijderaar over de huid zodat de teek klem komt te zitten in de smalle opening. Blijf deze slepende beweging maken tot de teek loslaat. Maak de verwijderaar schoon na elk gebruik. 

Teek hond

Soms kan het, zeker bij honden, moeilijk zijn kleine teken de verwijderen met een tekentang of pincet. Ze glippen weg of breken af. Niet met de Tick1 of de Tick2. Zelfs de kleinste teken (nymfen) kun je met de Enetorpet tekenverwijderaar veilig verwijderen. Door de handzame afmeting van de Tick2 (7,4 cm) kun je deze eenvoudig meenemen als sleutelhanger. De Tick1 is van chirurgisch staal, waardoor extra nauwkeurig en geschikt voor de sterilisator.

Teek gevonden onderweg?

De Tick2 is ideaal voor onderweg. Wanneer je tijdens een wandeling in aanraking komt met teken, kun je deze ter plekke moeiteloos verwijderen met de Tick2. Bij jezelf, je kinderen of je huisdier. Zeker bij huisdieren met een dikke vacht is het lastig een teek terug te vinden eenmaal thuis. Met direct verwijderen voorkom je dat een teek voor langere tijd onopgemerkt blijft zitten en de kans op ziekten aanzienlijk vergroot. 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2024 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel