Sorteer op
 • Teek die teek away

  Tekentang sleutelhanger Enetorpet
  Tekentang sleutelhanger Enetorpet

  TEEK VERWIJDEREN?Met de Enetorpet Tick2 verwijder je kleine en grote teken snel, nauwkeurig en veilig zonder de teek samen te knijpen, waardoor je het risico dat de teek zijn maaginhoud met mogelijke bacteriën leegt in jou en of…

  € 3,95

Tekenbeet?

Verwijder die ongewenste gast direct ter plekke, veilig & snel in één beweging met de Enetorpet Tick2 uit Zweden. Handig te bevestigen aan je sleutelhanger. Met de Enetorpet tekentang of beter gezegd tekenverwijderaar verminder je het risico op de ziekte van Lyme en andere ziektes die teken kunnen doorgeven aan jou en of je huisdieren. Altijd en overal!

Veilig en eenvoudig een teek verwijderen? 

Ben jij ook huiverig dat je met een tekenpincet of tekentang de teek scheurt of afbreekt? Goed nieuws! Het Tick2 ontwerp zorgt er voor dat je de teek volledig & zonder gedoe in één glijdende beweging veilig van de huid kunt weghalen. 

Hoe verwijder je de teek?

Heel eenvoudig. Trek indien mogelijk de huid een beetje strak op de plek waar de teek zich heeft vastgebeten. Leg de lus (opening) van de tekenverwijderaar om de teek en trek de verwijderaar over de huid zodat de teek klem komt te zitten in de smalle opening. Blijf deze slepende beweging maken tot de teek loslaat. Maak de verwijderaar schoon na elk gebruik. 

Teek hond

Soms kan het, zeker bij honden, moeilijk zijn kleine teken de verwijderen met een tekentang of pincet. Ze glippen weg of breken af. Niet met de Tick2. Zelfs de kleinste teken (nymfen) kun je met de Enetorpet tekenverwijderaar veilig verwijderen. Door de handzame afmeting van de Tick2 (7,4 cm) kun je deze eenvoudig meenemen als sleutelhanger.

Teek gevonden onderweg?

Wanneer je tijdens een wandeling in aanraking komt met teken, kun je deze ter plekke moeiteloos verwijderen met de Tick2. Bij jezelf, je kinderen of je huisdier. Zeker bij huisdieren met een dikke vacht is het lastig een teek terug te vinden eenmaal thuis. Met direct verwijderen voorkom je dat een teek voor langere tijd onopgemerkt blijft zitten en de kans op ziekten aanzienlijk vergroot. 

Teek verwijderen? Zonder tekentang die wegschiet of teken breekt? Verwijder teken veilig en snel met de Tick2 uit Zweden.

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Wat anderen zeggen...

 • 27-12-2020 - Wat een geweldig kado het zuip, paf en kaanpakket. Boefie...  lees meer
 • 14-08-2020 - Mijn koelsjaal ontvangen. Leuk retrostofje. Ik ben er blij mee....  lees meer
 • 11-08-2020 - Vandaag een koelsjaal ontvangen en wat is het fijn deze...  lees meer
Plaats een bericht

blog Notzohot

© 2014 - 2021 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel