Donaties

Van elk verkocht Notzohot product gaat 10% van de winst naar projecten die zich sterk maken voor (asiel)dieren / dierenwelzijn, -herplaatsing, -opvang, en / of -zorg. Soms zijn er gerichte acties waarbij voor een bepaalde periode een vast bedrag voor 1 doel wordt gespaard. Momenteel sparen we voor de volgende stichtingen en / of dierenasielen:

Bont voor dieren

Bont voor dieren, gevestigd in Amsterdam zet zich in voor dieren en tegen bontindustrie. N.a.v een FB-actie i.s.m de stichting en dankzij iedereen die een Mormeltje heeft aangeschaft hebben we de volgende donaties kunnen realiseren:

- Maandelijkse donatie: 5 euro

- Donaties via webshop totaal: 352,13 euro

Stichting DierenLot

Stichting DierenLot trekt zich het lot van verwaarloosde dieren erg aan. Ze vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of organisaties in het land die zich met dieren bezig houden.

- Maandelijkse donatie 5 euro

- Donaties via webshop: 159,21 euro

A.C.E SHIN Spanje

Van elke verkocht Notzohot product waarbij de donatie bestemd is voor ACE, gaat het donatiegedeelte in de spaarpot voor ACE. Het kan zijn dat we een financiële bijdrage leveren in het algemeen of specifiek voor bijvoorbeeld een operatie van een asieldier. Ook kan er een bijdrage komen in de vorm van benodigdheden, zoals vetbeds / dekens etc.

Donaties via webshop: 131 euro

- 30 euro donatie hond Thor (#17592)  

- 20 gevoerde medium/large winter hondenjasjes t.w.v. 80,-

- Zakken met kleding/dekens voor A.C.E Spanje waarvan de opbrengst naar de opvang gaat.

Stichting Queri

Helaas sluit stichting Queri per 1 januari 2024 haar deuren. Via Stichting DierenLot zijn we in contact gekomen met de Stichting Queri. Zij zetten zich in tegen eenzaamheid bij ouderen en chronisch zieken en voor het welzijn van oudere/kwetsbare dieren. 

Donaties via webshop: 232,66 euro

- 25 euro inzamelingsactie Stichting Queri actie voor operatie Rex de kat.

- Gedeeltelijke sponsoring van Notzohot producten voor vrijwilligers van de Stichting.

Dierenopvangcentrum De Doornakker Eindhoven

Helaas is het centrum gestopt per 1 okt. 2022. Donaties via webshop: 158 euro*

*waaronder bijdrage operatie Mattie (hond) en Muis (kat)

- Kerstdonatie Doornakker omdat cadeautjes afgeven (coronabeleid) niet mogelijk was (20,- euro)

- Een valentijnspakket (waarde 120 euro) met extraatjes / lekkers voor alle opvangdieren.

- Lekkers voor de honden in de opvang (waarde 15 euro)

- Versgebakken hondenkoeken voor de opvanghondjes (waarde 20 euro) i.s.m Coeur de Beurre.

- Verse hondenkoeken i.s.m. Coeur de Beurre voor Sinterklaas (waarde 35 euro)

Compassion in world farming (CIWF)

Compassion in World Farming is internationaal. Zij komen op voor het welzijn van koeien, kippen, varkens en alle andere dieren die gehouden worden voor hun vlees, melk of eieren. Ze streven naar een diervriendelijkere, duurzame en gezonde veehouderij: voor dieren, mensen en de aarde. Dankzij hun campagnes zijn wrede praktijken in de vee-industrie verboden en schakelen grote supermarkten en bedrijven over op diervriendelijkere producten.

- Maandelijkse donatie 5,- euro.

- Losse donatie CIWF 15 euro bioscoop over varkensleed / kleinere & betere omstandigheden varkens veehouderij.

- Losse donatie 20 euro poster snelweg en radiospot in Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel. Vlak na de Provinciale Statenverkiezingen zullen de nieuwe politici opgeroepen worden zich sterk te maken voor een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij. Dat is niet alleen beter voor de dieren, maar ook voor de natuur en voor ons allemaal.

- Losse donatie 15 euro poster actie centrum Den Haag verkiezingen 'Minder dieren, alle dieren buiten'.

- Losse donatie 10 euro ansichtkaartenactie ´Minder dieren, alle dieren buiten´

 -CIWF Nederland: losse donatie 20 euro, plus aanschaf kerstkaarten CIWF om hun werk te ondersteunen. 

- CIWF Compassion in world farming. Donatie tv spot vissenleed. Langzaam stikken, levend bevriezen of bij vol bewustzijn opengesneden worden. Elke dag sterven miljoenen vissen een gruwelijke dood. Kerstbioscoop spot bijdrage: 15,-

Wakker Dier

Van de dieren die voor bodemprijzen de toonbank over gaan, weten we één ding zeker. Ze hebben vrijwel allemaal een afschuwelijk leven gehad. Een leven in een wereld van beton en staal met nauwelijks ruimte of daglicht. Veel dieren halen de eindstreep niet maar sterven voortijdig een vaak langzame en pijnlijke dood. Wakker Dier zet zich in voor een drastische hervorming van de voedingsindustrie. Wakker Dier werkt onafhankelijk en subsidievrij. Met een strijdbaar team. En met succes. Zo zijn het legbatterij-ei en de plofkip uit vrijwel alle Nederlandse supermarkten verdwenen. De vleesconsumptie daalt en de verkoop van producten met een welzijnskeurmerk neemt in rap tempo toe.

- los 20 euro actie krant barre omstandigheden melkkoeien. 

- Maandelijks 6,-  

- los kerstkaarten 10,-

- los kerstkaarten 9,90

Wereld Natuurfonds

- Maandelijks 4 euro

Partij voor de Dieren

Jaarlijks 20 euro lidmaatschap partij voor de Dieren

- 50 euro internationale hulpactie achtergebleven dieren OekraÏne 

Milieudefensie

Als onafhankelijke milieuorganisatie werkt Milieudefensie aan een duurzaam en eerlijk Nederland.

- Maandelijks 5 euro

Vogelbescherming

- Maandelijks 2,50

Losse donaties in goederen/geld:

- Losse donatie 25 euro Raffie operatie B.O.D syndroom. Bundle of Bullies. 

- 10 euro Stichting Varkens In Nood campagne tv spot ster tegen couperen varkensstaarten

- 25 euro Stichting Hondenzorgenwelzijn bijdrage verhoging honden asiel tegen wateroverlast om zo de hondjes in de kennels droog te houden

- 50 kauwlapjes / kauwstrips voor Pawsome Pets zwerfhonden opvang Griekenland

-  Zoo Veldhoven / Pagegaaienpark (donatie coronatijd) 50,- 

- Wereldhonden.nl pop up bloemenactie: donatie 19 euro

- RSPCA Australie: 100,- dollar. Opvang, verzorging, wederopbouw bushfire. 

- WWF: 10,- euro Australian bushfire / Avaaz: 10,- euro Australian bushfire.

- Donatie Dierenbescherming Mechelen. Donatie producten van webshop, opbrengst verkoop 100% voor Dierenbescherming Mechelen. Verkoopwaarde pakket: 187 euro. 

- Donatie in diensten. Ontwerp logo voor non profit organisatie Lucky Wishes (waarde 200,-). Uitgevoerd door miemert.com

- Donatie 100 euro voor non profit organisatie Lucky Wishes. We hebben gezamelijk 60 euro opgehaald, Notzohot heeft 40 euro bijgelegd voor het helpen van hond Thom. Hij is mede dankzij deze bijdrage verplaatst van het asiel waar hij al jaren ongezien zat te wachten naar een residentie en evt een gastgezin waar hij de juiste hulp krijgt - vanwege mishandeling - om zo een serieuze kans te maken op een nieuw thuis. Thom is inmiddels geadopteerd door een gezin in Nederland!

- Stichting Straatkat: Pakket met Notzohotproducten voor verkoop ter waarde van: 60,- euro. Opbrengst is voor Stichting Straatkat. Zij verkopen de (eigengemaakte of gesponsorde) producten van verschillende aanbieders op een markt t.b.v de Stichting. Plus twee kattenvervoersmanden, als bijdrage na noodlottige vernieling van opslag Stichting Straatkat.

- Kattenbench nieuw XL 2 stuks voor de Stichting Straatkat.

- Donatie: 50 euro aan The Englisch Bulldog Resort, opvang voor bullen van Heidi Swerts

Donatie in beeld

Zodra we een mooie donatie kunnen doen, voegen we de donatie-informatie toe op deze pagina.

Keuze stichting / opvang

Vast: Bepaalde producten hebben een vaste stichting waaraan dit product is gekoppeld. Variabel: bij de meeste producten kan in het bestelproces gekozen worden uit één van onze goede doelen in het rijtje. Het betreft stichtingen in Nederland en buiten Nederland. De grenzen zijn immers open, wat ons betreft ook op het gebied van hulp verlenen aan (asiel)dieren.

Suggesties

Notzohot bepaalt te allen tijde: welke stichtingen en / of asielen we ondersteunen, of dit in geld of goederen zal zijn en voor welke periode we dit doel blijven steunen. Suggesties zijn altijd welkom, echter graag zonder bittere ellende. We zijn goed in staat een beeld te schetsen zonder gruwelijke foto's en / of filmpjes. We zullen je suggestie in overweging nemen.

Voorkeur

Geef jouw voorkeur (één van de bovengenoemde stichtingen en / of asielen) aan bij de bestelling via het keuzemenu. Wij zullen er voor zorgen dat het in de betreffende spaarpot zal belanden!

 

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2023 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel