Sorteer op

Honden snacks in grappige cadeauverpakking

De sigaar is een natuurlijke kauwstaaf/ knabbelstok. Voor alle leeftijden geschikt, zeer goed verdraagzaam en licht verteerbaar. Hond jarig, beterschap wensen voor een hond of een nestje puppies op komst? Vier het met een sigaartje! Dé honden snack in grappige cadeauverpakking!

Beterschap hond 

Castratie hond...ai, wat geef je dan cadeau? Juist. Wie de sigaar is, verdient een sigaar. Om een beetje op te knappen. Dus ballen er af? Operatie? Gebeten door een andere hond? Is jouw hond of de hond van vrienden serieus de sigaar? Wens die knakker beterschap met een smakelijk natuurlijk sigaartje. De baas lacht, de hond smult! 

Verjaardag hond

Is je favoriete hond jarig? Weer een jaartje op de teller! Gefeliciteerd met je hond en nog vele mooie jaren. Ook wanneer er iets te vieren is, een sigaartje maakt het feest compleet. Lekker eentje paffen op het leven ;)

Honden sigaar  | Onze hond

April 2015 hebben we in overleg met Alsa Nature onze Notzohot 'Sigaar' op de markt gebracht. Een 100% natuurlijke kauwstaaf/ knabbelstok van Alsa in een komische sigaren verpakking van Notzohot. Met als gezicht voor het label en flyer, onze eigen Spaanse rescue, Toemba. Zonder haar waren we onze cadeau webshop niet gestart eind 2014 en niet veel later op het idee gekomen van de honden sigaar als smakelijk cadeau artikel voor honden. Dus merci allerliefste Toemba en Alsa Nature voor de vele glimlachen bij honden baasjes en enthousiaste honden na het ontvangen van de Sigaar. 

Honden sigaar 2024

Helaas is Alsa gestopt met het produceren van de knabbelstok die wij  10 jaar als sigaar hebben ingezet. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe producent van natuurlijke hondensnacks en hebben een runder kauwstaaf van Aware pets ontdekt en na overleg met de producent zijn we vanaf 2024 aan het overstappen op deze nieuwe sigaar. Voordeel van deze nieuwe knabbelstok is dat het vetgehalte slechts 3% is en het een geperste / gemalen stok is waardoor ook kleinere / jongere honden en oude honden de kauwstaaf goed kunnen eten. Nadeel, de stok is sneller op! ;-)

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2024 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel