Sorteer op

Poepen, poepen en nog eens poepen

We kakken wat af. Honden ook trouwens. En wie vangt dat allemaal op? We hopen van harte jouw poepzakjes. En weet je waar je die zakjes het beste kunt laten na gebruik? In de grijze container. Maar de zakjes zijn toch biologisch afbreekbaar? Klopt, maar de ontlasting van je hond valt onder 'klein chemisch afval' en veroorzaakt ziekten en verspreid virussen als lintwormen, rondwormen, e.coli, parvo, giardia, salmonelloses, coccidia, cholera en dysenterie. Meer lezen over het belang van opruimen van hondenpoep? Lees ons blog over hondenpoep en waarom dit niet thuishoort in de natuur.

Poepzakjes

Je kunt tegenwoordig op vele manieren aan ecologisch verantwoorde poepzakjes komen. Op dit moment is poep opruimen in een eco zakje de minst milieubelastende manier, met als eindstation de grijze container. Via ons rioleringssysteem in speciale waterafbreekbare zakken zou helemaal ideaal zijn, ons rioleringssysteem is immers gewend ontlasting te verwerken, helaas zijn de wateroplosbare zakken nog niet goed verkrijgbaar in ons land.  

kakzakjes cadeau

Onze eco kakzakjes pakketten zijn bedoeld als grappig cadeau. De Earth Rated poepzakjes kun je eenvoudig nabestellen online en in vele dierenwinkels, in grote voordeelpakketten. 

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

Ā© 2014 - 2024 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel