Sorteer op

Gefeliciteerd hond | hond jarig

Oelala hond jarig? Gefeliciteerd hond! En proficiat hondeneigenaar! Vier de verjaardag van je beste kameraad met een honden cadeau met smakelijke honden snacks zonder rommel! Verantwoord feesten, in een komische verpakking inclusief gratis cadeau kaart! 

Verjaardag hond vieren? | Verjaardagskaart hond 

Een honden verjaardag is toch eigenlijk ons favoriete soort feest. Daar hoort ook een kaartje bij. Als je dat wilt uiteraard. Ja? Kies dan onze gratis cadeaukaart of één van onze nieuwe verjaardagskaarten. Wil jij het pakketje direct verzenden naar de jarige? Met jouw persoonlijke felicitaties er op? Ook dat kan! Geef helemaal aan het eind in het bestelproces bij 'opmerkingen' aan wat je op de kaart wilt hebben staan. Wij doen de rest. Hoppa! 

Grappige cadeaus | honden verjaardag

De grappige verpakking en naam is natuurlijk meer voor de baas dan voor de jarige hond. Lekker paffen en kanen zegt onze maat natuurlijk niet zo veel. Dat maken we daarom royaal goed met de natuurlijke inhoud. De honden snacks zijn smaakvol, zonder additieven! Grappig voor de baas, verantwoord snacken voor de hond. 

Voor hem, voor haar of doggie neutraal

Is de jarige een dude, lady of heb je geen idee? Bij de meeste cadeau pakketten kun je kiezen uit een kleuraccent in het honden cadeau pakket, bijvoorbeeld roze, blauw of rood. Voor elke jarige hond een felicitatie op maat. 

Hond jarig? Stuur een brievenbus cadeau!

Bij het samenstellen van de honden cadeaus voor de jarigen is ons uitgangspunt altijd: past het door de brievenbus? Het antwoord op deze vraag is: niet altijd, maar vaak wel. Wil jij een hond feliciteren maar mag het niet veel kosten? Verras die pretletter dan met onze brievenbus verjaardagscadeautjes vanaf 5 euro. 

 

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2023 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel