Sorteer op
 • šŸ¶Honden 'chocolade'

  Dog Choc | Hondenchocolade
  Dog Choc | Hondenchocolade

  Honden en chocolade?Normale chocolade is erg gevaarlijk voor onze kameraden (cacao is giftig voor honden). Gelukkig is er nu 'chocolade' speciaal ontwikkeld voor de hond! Dog Choc is een natuurlijke snack met toevoegde vitaminenā€¦

  ā‚¬ 2,50
 • šŸ¶Kies de smaken!

  Cadeau hond | Dog Choc
  Cadeau hond | Dog Choc

  Dog Choc honden chocoladeNomnomnom. Lekker kanen! Een smakelijk kleinigheidje voor je kameraad. Wat lekkers voor de liefste. Speciale 'chocolade' voor honden! Twee repen als kadootje verpakt. Kies zelf welke smaken.Chocolade enā€¦

  ā‚¬ 5,50

Hond en chocolade

Is chocolade giftig voor honden? Zeker. Afhankelijk van de grootte (gewicht) van de hond, het soort chocolade en de hoeveelheid chocolade de hond heeft gegeten. Honden breken de stof theobromine lastig af, mensen niet. Cacao / pure chocolade bevatten de grootste hoeveelheden van deze voor honden giftige stof. Melkchocolade of witte chocolade veel minder.

Heeft de hond chocolade gegeten?

Gaat het om een kleine hoeveelheid chocolade wat de hond heeft binnengekregen? Dat kan zorgen voor maagklachten, diarree of overgeven. Grote hoeveelheden chocolade hebben echter ernstige gevolgen.

Van spiertrillingen en interne bloedingen tot een hartaanval. Heeft de hond chocolade gegeten en twijfel je of de hoeveelheid gevaarlijk is? Bel direct de dierenarts en geef aan om welke chocolade het gaat, hoeveel chocolade de hond heeft gegeten en hoe zwaar/groot de hond is.

De dierenarts berekent of het om een gevaarlijke hoeveelheid theobromine gaat. Bij een gevaarlijke dosis verhelpt de dierenarts de chocolade vergiftiging door de hond binnen twee uur na inname te laten braken. Voorkom ongelukken, berg chocolade altijd buiten bereik van de hond op. 

Hondenchocolade van Dog Choc

Wil jij je hond verrassen met 'chocolade' die veilig is voor honden? Goed nieuws! De makers van Dog Choc honden 'chocolade' bieden een smakelijk, natuurlijk alternatief, speciaal voor de hond.

In de vorm van een ouderwetse chocoladereep. Een komische knipoog naar de 'mensenvariant'. In 4 smaken verkrijgbaar. Dog Choc is een geliefde en verantwoorde hondensnack met toegevoegde vitaminen.

 

 

 

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

Ā© 2014 - 2022 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel