Sorteer op

Chocola hond

Is chocolade giftig voor honden? Zeker. Afhankelijk van de grootte (gewicht) van de hond, het soort chocolade en de hoeveelheid chocolade de hond heeft gegeten. Honden breken de stof theobromine lastig af, mensen niet. Cacao / pure chocolade bevatten de grootste hoeveelheden van deze voor honden giftige stof. Melkchocolade of witte chocolade minder. Lees meer over waarom chocolade gevaarlijk is voor honden en wat je kunt doen wanneer je hond chocolade heeft gegeten.

Heeft de hond chocolade gegeten?

Gaat het om een kleine hoeveelheid chocolade wat de hond heeft binnengekregen? Dat kan zorgen voor maagklachten, diarree of overgeven. Grote hoeveelheden chocolade hebben echter ernstige gevolgen. Van spiertrillingen en interne bloedingen tot een hartaanval. De hond laten braken? Laat de hond nooit zelf braken door bijvoorbeeld keukenzout te geven, dit is een gevaarlijke fabel en kan ernstige gevolgen hebben. 

Bij twijfel bel dierenarts

Heeft de hond chocolade gegeten en twijfel je of de hoeveelheid gevaarlijk is? Bel direct de dierenarts en geef aan om welke chocolade het gaat, hoeveel chocolade de hond heeft gegeten en hoe zwaar/groot de hond is. De dierenarts berekent of het om een gevaarlijke hoeveelheid theobromine gaat en het nodig is om stappen te ondernemen. Bij een gevaarlijke dosis verhelpt de dierenarts de chocolade vergiftiging door de hond binnen twee uur na inname te laten braken. Voorkom ongelukken, berg chocolade altijd buiten bereik van de hond op. 

Honden chocolade | Dog Choc

Wil jij je hond verrassen met 'chocolade' die veilig is voor honden? Goed nieuws! De makers van Dog Choc honden chocolade bieden een smakelijk, 100% natuurlijk alternatief, speciaal voor de hond.

Doc Choc honden chocolade is een natuurlijke honden snack in de vorm van een ouderwetse chocoladereep. Een knipoog naar de 'mensenvariant'. In 4 smaken verkrijgbaar. Dog Choc is een geliefde en verantwoorde hondensnack met toegevoegde vitaminen geschikt voor jong en oud.

 

 

 

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2024 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel