per pagina
Sorteer op
    1 - 48 van 51 resultaten
  • 1
  • 2

Beterschap hond | Cadeau pakket voor zieke hond

Verjaardagscadeau hond | Gefeliciteerd hond

Grappige honden cadeaus kopen?

Wil jij eens een keer iets anders geven? Bijvoorbeeld een grappig honden verrassingspakket? Komt goed uit. Notzohot heeft een lichtelijk zwak voor komische presentjes. Toch koop je een grappig honden cadeau niet alleen voor die blije poeperd maar ook een beetje voor de hondeigenaar, die stapelgek is op zijn/haar maatje. De baas lacht, de hond zal het worst wezen of het grappig is, als het maar smaakt, kraakt, piept of anderzijds voor plezier zorgt. Baas blij, hond blij, jij blij, wij blij, één van onze goede doelen bij, voilà. 

Honden cadeau | natuurlijke hondensnacks

Op zoek naar een leuk, origineel of grappig honden cadeau? Beterschap hond? Puppypakket? Is je hond jarig? Verras dat zonnestraaltje met een grappig honden cadeau pakket met natuurlijke hondensnacks zoals hondenbier, speciale honden 'chocolade', plantaardige hondensnacks en onze eigen Notzohot honden knabbelsigaar! Bekijk al onze verschillende rubrieken met cadeautips

Beterschap Hond

Hond gebeten, hond ziek of een operatie in het verschiet? Wil jij een hondje beterschap wensen? Verras hond en baas met een beterschap cadeau. Een smakelijk cadeau voor de pechvogel, een hart onder de riem voor het bezorgde baasje. Met gratis cadeau kaartje!

Jarige hond | Gefeliciteerd hond!

Is jouw favoriete hond jarig? Gefeliciteerd! Verras die pretletter met een komisch verjaardagscadeau. Van  brievenbuspakketje voor de jarige hond tot XL verjaardagspakket om te delen met maten. Party time!

Verjaardagskaart hond | Beterschapskaart hond

Wil je de hond en het baasje feliciteren met een leuke boodschap? Of juist beterschap wensen? Dat kan met onze nieuwe beterschap kaarten en/of verjaardagskaarten. Liever een gratis cadeau kaartje? Geen probleem, die optie is er ook. Altijd. Meteen verzenden naar de hond met pech of jarige pretletter? Als je wilt, schrijven wij jouw tekst op het kaartje. Voilà. 

Puppypakket

Ook voor de gupjes hebben we puppy (brievenbus) cadeaus. Met of zonder puppy speelgoed. Altijd met honden snacks zonder rommel én een kaartje. 

Doggie neutraal cadeautje

Bepaal zelf wat in je pakketje komt, met een doggie neutraal kleurdetailof juist voor hem of haar. We oordelen niet. In veel pakketten kun je kiezen hoeveel sigaartjes of repen dog choc, welke smaak en bij onze beterschap en verjaardag cadeaus kun je kiezen welke kaart. Maak het af met een paar persoonlijke woorden voor de pechvogel of jarige feestviool. 

Meer dan een grappig cadeautje

Bij Notzohot kies je niet alleen een komisch cadeau voor jou en/of je viervoeter maar steun je tevens een (asiel)dier met net iets minder geluk. Hoe enig is dat! 10% van de winst gaat naar onze goede dierendoelen. Kies bij je bestelling naar welke stichting de donatie mag gaan. 

Hondenspeelgoed

Stel je eigen cadeaupakket samen met bijvoorbeeld Truus, Mia of Henk, onze toffe knuffels of duurzaam handgemaakt hondenspeelgoed van Laboni. Er is keuze uit kleine presentjes en grotere cadeaupakketten voor de hond. Met of zonder hondenspeelgoed. Bekijk alle ingepakte hondenpakketten / cadeautips

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2024 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel