🌱Plantaardig cadeau

Cadeau hond | blije kont

Artikel 1 van 4
€ 5,00 (inclusief btw)

Plantaardige honden snacks | Blije kont

En dan niet alleen van het kwispelen! Waarom een blije kont? Kiezen voor plantaardige honden snacks betekent kiezen voor lekker veel vezels en plantaardige eiwitten. Deze plantaardige vezels houden de darmen gezond & actief en zorgen voor een blije poeperd, of te wel een goede stoelgang. Plantaardige eiwitten zorgen op hun beurt weer voor energie die nodig is dat die pretletter kan blijven zwiepen met die kont. Voor pups vanaf 8 weken tot senioren knarren en taarten van belegen leeftijd. 

Cadeau hond | gezond

In honden snacks zitten helaas vaak onherleidbare ongezonde ingrediënten. Chemische bewerkingen van en toevoegingen aan honden tussendoortjes maken een goed bedoelde snack voor je beste kameraad een bommetje vol rommel. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer smakelijke honden tussendoortjes die niet alleen 100% natuurlijk zijn maar ook nog eens plantaardig. Goed voor hondenbuikjes, dierenwelzijn en milieu. Lees in ons blog meer over plantaardige honden snacks.

Inhoud

  • 1 x zakje 70 gram plantaardige Beco treats, of twee of drie! Kies smaak en aantal
  • Kies je 1 zakje treats? Vul dan 'Nee dank je' in' bij tweede en derde zakje optie
  • 2 x In geval van nood kaartje voor bij je ID (wie zorgt voor jouw huisdier bij nood?)
  • Optie: gewoon los in die doos of feestelijk FSC eco vloeipapier, kies je kleur
  • Gratis 'Ik vind je leuk' (algemeen, verjaardag)of 'Kak' (beterschap/pech) kaartje
  • Direct versturen naar je favoriete hond? Geef helemaal aan het eind in het bestelproces bij 'opmerkingen' aan wat er op het kaartje mag staan en wij schrijven het met alle plezier voor jou.

Beco Treats

Beco treats zijn niet alleen duurzaam geproduceerd & gezond maar ook onweerstaanbaar lekker voor je beste kameraad. Honden zijn verzot op alle noten en helaas ook op chocolade. De Dog Choc treats zijn op basis van johannesbrood (gezond voor honden) wat qua smaak sterk lijkt op cacao (giftig voor honden). Zo kan je hond toch genieten van 'chocolade' op een plantaardige en verantwoorde manier. Ook pinda's en cashews zijn goed voor honden, hier zijn de twee andere smaken op gebaseerd. Veilig en heerlijk snoepen voor je maatje!

Peanut | Pinda met kokos en kurkuma
Deze Peanut Beco Treats zijn graanvrij en gemaakt van krokante pinda's, kurkuma en kokosnoot (van nature zoet). Elk koekie wordt zacht (oven)gebakken op hernieuwbare energie en is rijk aan plantaardige eiwitten en smakelijke ingrediënten, waarbij de pinda's een geweldige bron zijn voor een energy boost.

Dog Choc | Met johannesbrood, kamille en Quinoa
Deze Dog Choc Beco treats zijn een ontspannende mix van johannesbrood, kamille en quinoa. Johannesbrood is een gezond chocolade-alternatief voor honden, kamille heeft een kalmerende werking en quinoa bevat eiwitten en antioxidanten.

Cashew | met cashew met pompoenzaad en wortel
Deze Cashew Beco Treats zijn graanvrij en onweerstaanbaar lekker door de combinatie van boterachtige cashewnoten, smaakvolle pompoenpitten en wortel (van nature zoet). Genieten zonder spijt. 


Goede doelen

10% van de winst van elk verkocht product gaat naar een goed (dieren)doel. Kies bij je bestelling naar welke stichting de donatie mag gaan.

Ingrediënten:

Pinda met kokos & kurkuma: Erwtenmeel, kikkererwtenmeel, plantaardige glycerine, pindakaas (11,5%), gedroogde kokosnoot (4%), kurkuma (1%), peterselie (1%), mineralen
- Dog Choc met kamille & Quinoa: Havermeel, plantaardige glycerine, roggemeel, gedroogde johannesbrood (8%), koudgeperste koolzaadolie, quinoa (1%), kamille (1%), mineralen
- Cashew met pompoenzaad & wortel: Erwtenmeel, grammenmeel, plantaardige glycerine, koudgeperste koolzaadolie, cashewnoten (4%), gedroogde wortel (4%), pompoen (gedroogde pompoen 2%, pompoenpitten 4%), mineralen

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2024 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel