Extra klein!

Koelsjaal Egbert Kneusje

Vorige Artikel 34 van 34
€ 19,95 € 17,95 (inclusief btw)

Koelsjaaltje Kneusje

Niks mis met kneusjes, ze zijn gemaakt van restanten stof dus iets kleiner uitgevallen. Net als z´n grotere broer is Kneusje Egbert een wat een tegendraads en verwarrend koelsjaaltje. Het warme gezellige uiterlijk zegt niks over hoe kil onze Egbert van binnen is. Net als alle andere koelsjaaltjes, alleen verbergen zij het niet. Laat je dus niet foppen. Verwacht geen warme omhelzing van Egbert, want dan kom je dus van een koude kermis thuis. Lees voor gebruik van onze koelsjaals de handleiding bij Veiligheid/Gebruik.

Afmeting

Ons extra kort Egbert kneusje is +/- 8,5 cm breed en maar +/- 71 cm lang. Het koelgedeelte is 30 cm. Onze normale koelsjaals zijn ongeveer 10 cm breed en 116 cm lang met een koelgedeelte van ongeveer 45 cm. Deze kleine Egbert is dus geschikt voor een hele slanke mensennek (vrij kort gedeelte over om te knopen-strikken) of middel/kleinere hondjes.  

Gratis cadeau kaart bij je koelsjaaltje

Bij elke koelsjaal vanaf nu een gratis 'Ik vind je leuk' cadeau kaart. Is de sjaal een cadeau voor iemand anders en wil je het direct verzenden? Geef helemaal aan het eind in de bestelling bij 'opmerkingen' door wat er op het kaartje mag komen staan, wij schrijven het met alle plezier voor je! 

Waterkristallen

Onze sjaals zijn handgemaakt van 100% katoen met ecologische koelkristallen en elk een eigen karakter. Door verdamping van de met water gevulde kristallen, koelt het lichaam geleidelijk via de hals af. Leg de sjaal in de koelkast voor extra frisheid, heb je geen koelkast in de buurt? Draai de koelsjaal tijdens het dragen en herhaal dit. Lees eerst of een koelsjaal iets voor jou is.

Inhoud

  • Koelsjaal in verzegelde verpakking met handleiding
  • Gratis cadeaukaart
  • Direct verzenden naar de gelukkige? Wij schrijven met alle plezier je kaartje. Geef je tekst door aan het eind in het bestelproces bij 'opmerkingen'. 

Donatie

10% van de winst van elk verkocht product gaat naar een goed (dieren)doel. Kies in je bestelling naar wie de donatie mag gaan.

Onze Notzohot producten zijn met de hand gemaakt. Hoewel sommige producten verdacht veel op elkaar lijken, en als one size door het leven gaan, zal niet 1 product 100% hetzelfde zijn. Sommigen zijn ietsje smaller, andere sjaaltjes wat voller of net een tikje langer. Toch is het karakter gelijk van al onze frisse rakkers. Zit bij jouw exemplaar echter toch een steekje los? Of zeg je nee bah, dit wijkt toch wel erg veel af van het afgebeelde product, uiteraard mag je jouw aankoop dan retourneren of ruilen. Zie ons retourbeleid voor meer informatie.

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2022 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel