🐶Proost!

Snuffle Hondenbier

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 3,50 (inclusief btw)

Hondenbier kopen?

Oelala, hondenbier om samen met je beste vriend te proosten. Na een dagje ravotten, de kaas van je pizza staren, de tuin herindelen en jouw zetel inpikken, verdient je trouwe maat toch echt wel een heerlijk Belgisch hondenbiertje! Proost. Ook geschikt voor menselijke consumptie, 100% natuurlijk.

We hebben het getest, hoewel geschikt voor menselijke consumptie, geven wij toch de voorkeur aan Jupiler. Maar goed wij snuiven ook niet aan kak en rollen ook liever niet in kadavers. Smaken verschillen. 

Inhoud

  • 1 blik Snuffle Dog Beer
  • Gratis cadeaukaart (als je dat wilt)
  • Direct verzenden? Geef aan het eind in de bestelling aan (bij opmerkingen) wat er op het kaartje mag komen staan, wij schrijven met alle plezier het kaartje voor je

Snuffle hondenbier

Snuffle bier bevat 0% alcohol, geen bubbels en is speciaal samengesteld voor honden. 1 blikje per dag, schudden voor gebruik, toedienen op kamertemperatuur en even openmaken voor je vriend en in een kommetje schenken. Na openen beperkt houdbaar. Samenstelling: plantaardige eiwit extracten: mout 0,5% & dierlijke bijproducten: kip / rund 1%.

Hondenbier in blikjes

Hoewel hondenbier in flesjes leuk zijn, kregen we toch wat meldingen van gebroken exemplaren. Om deze reden zijn we overgestapt naar blikjes hondenbier. Zelfde inhoud, alleen veel veiliger. Ook handiger wanneer je zelf het blikje nog wilt vervoeren. 

Donatie

10% van de winst van elk verkocht product gaat naar een goed (dieren)doel. Kies in je bestelling naar wie de donatie mag gaan.

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2022 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel