Geen commentaar ;-)

Grijze Muts! Lichtgrijs

Vorige Artikel 40 van 49 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Cadeau moeder? Cadeau schoonmoeder?

Oelala, scoor punten! Onze muisgrijze 'grijze muts' dames muts is meer dan alleen een hoofddeksel of saaie wintermuts. Met haar seniorengrijze gemeleerde tint en keurig geborduurde oerletters houdt deze grappige wintermuts je heerlijk warm én verzamelt glimlachen als zoete broodjes. 100% voor alle leeftijden, in het bijzonder voor bezitters van beginnende of ervaren zilverlokken.

Originele cadeaus

Grappig cadeautje. Ook als je geen dame bent trouwens. Als wintermuts voor éénieder met een hoofd, zal deze warme ziel niet tegenvallen of moeilijk doen. Als grappig cadeau voor je moeder, verjaardagscadeau voor je vriendin of cadeau voor je schoonmoeder scoor je echter nog net een beetje extra, gegarandeerd! 

Wintermuts met opdruk

De grijze muts is een wintermuts voor niet al te serieuze lui & warme flappen. De grijze muts steunt tevens een prachtproject dat zich inzet TEGEN eenzaamheid bij ouderen en VOOR het welzijn van oude dieren. Grijs voor grijs! 

Elke muts verdient een kaartje

Bij al onze kopsokken ontvang je een 'muts' ansichtkaart, want elke muts verdient een kaartje! Laat je het als cadeau bezorgen en wil je nog iets persoonlijks toevoegen? Geef dan in het bestelproces bij 'opmerkingen' aan wat er namens jou op het cadeaukaartje mag komen staan. 

Product | wintermuts

  • 100% acryl & lekker warm, one size fits most
  • De muts bevat geen schadelijke stoffen voor eindgebruiker (Hohenstein Instituut gecertificeerd)
  • Met een, jawel, veganistisch leervervanger Notzohot etiket (ja het bestaat: Snappap)
  • Wasvoorschift: handwas koud, liggend drogen. Niet strijken, in brand steken of opeten.
  • Gewoon dragen, in stijl. Merci :-)
  • In een doosje als brievenbuspakket verzonden
  • Als cadeau in cadeauzakje met muts ansichtkaart
  • Gratis cadeaukaartje? Met persoonlijke boodschap? Geef helemaal aan het eind in het bestelproces bij 'opmerkingen' aan wat er op het kaartje mag komen staan. Voila!

Grijze muts & Stichting Queri

10% van de winst van elke verkochte grijze muts gaat naar Stichting Queri, een hartverwarmende non-profit organisatie gericht op o.a het verbeteren van het welzijn van eenzame ouderen en het welzijn van oude kwetsbare dieren.

Grijs voor grijs stichting Queri

Zo is er het 'PoezenMaatjes' project, waarbij de stichting katten (van bijv. overleden baasjes) plaatst bij mensen die door ziekte of hoge leeftijd in een sociaal isolement zijn geraakt. Ze geven een oudere en elders kansarme kat als gezelschap inclusief de verzorging hiervan én sociaal contact met de vrijwilligers. Een alternatief, speciaal en sociaal adoptiesysteem.

Ook helpt de stichting ouderen en chronisch zieken bij de verzorging van hun eigen huisdier waardoor baasje en dier samen kunnen blijven.  Een thuiszorgdienst voor huisdieren dus. Dieren die moeilijk te herplaatsen zijn door bijv. ziekte of ouderdom, mogen hun oude dag bij de stichting slijten. Nope, ook geen straf, eerder een welverdiend seniorenparadijs.

Grijze muts kopen?

De stichting helpt tevens soortgelijke projecten elders in het land van de grond te krijgen. Bestel je een 'grijze muts' wintermuts? Dan gaat de donatie naar deze mooie Stichting Queri, waar grijs uit de vergeten hoek komt en meetelt, zoals het hoort. Grijs voor grijs!

De kleur van de muts op de productfoto's van deze website kan afwijken van het origineel. De muts is muisjesgrijs, oftewel lichtgrijs gemeleerd. Niet taupe of roze.

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2022 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel