Voor de liefste papa

Grijze zak | Grappige cadeaus

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 20,00 (inclusief btw)

Cadeau voor vader kopen?

Op zoek naar originele cadeaus? Onze subtiele parel: De grijze zak. Onze 100% unisex eco tas. Echter helemaal prachtig als kerstkado voor een man of gewoon zomaar een cadeau voor vader omdat hij dat verdient. Voor niet al te serieuze zielen met een duurzaam gevoel voor humor. What you see is what you get. Een robuuste canvas rugzak met ballen. Draait er niet om heen. 

Goede doelen

Deze grijze goedzak steunt tevens een prachtproject dat zich inzet TEGEN eenzaamheid bij ouderen en VOOR het welzijn van oude dieren. Grijs voor grijs!

Duurzame tassen kopen?

Onze grijze zak is gemaakt van organic katoen en gedrukt bij een 'groene' drukkerij, waarbij zoveel mogelijk duurzaam gewerkt wordt. De zware kwaliteit katoen zorgt ervoor dat je lang plezier kunt hebben van je grijze zak. Dus niet alleen maar een grappig cadeau, je hebt er ook daadwerkelijk een goede zak aan. 

Product

  • Een oerstevige rugzak, 100% organic gecertificeerd katoen
  • In licht (muisjes) seniorengrijs met donkergrijze letters
  • Koord: natuurlijk / creme wit
  • Afmeting zak": 46 cm x 37 cm
  • Wasvoorschift: Handwas. Niet strijken, in brand steken of opeten.
  • Gewoon dragen, in stijl. Merci :-)
  • Gratis cadeau kaart. 
  • Direct verzenden naar die zak? :-) Geef je tekst voor op het kaartje door aan het eind in de bestelling bij 'opmerkingen'. Wij schrijven het kaartje met alle plezier voor je. 

Stichting Queri

10% van van de winst van elke verkochte grijze zak gaat naar Stichting Queri, een hartverwarmende non-profit organisatie gericht op o.a het verbeteren van het welzijn van eenzame ouderen en het welzijn van oude kwetsbare dieren.

Poezenmaatjes project stichting Queri

Zo is er het 'PoezenMaatjes' project, waarbij de stichting katten (van bijv. overleden baasjes) plaatst bij mensen die door ziekte of hoge leeftijd in een sociaal isolement zijn geraakt. Ze geven een oudere en elders kansarme kat als gezelschap inclusief de verzorging hiervan én sociaal contact met de vrijwilligers. Een alternatief, speciaal en sociaal adoptiesysteem.

seniorenparadijsje

Ook helpt de stichting ouderen en chronisch zieken bij de verzorging van hun eigen huisdier waardoor baasje en dier samen kunnen blijven. Een thuiszorgdienst voor huisdieren dus. Dieren die moeilijk te herplaatsen zijn door bijv. ziekte of ouderdom, mogen hun oude dag bij de stichting slijten. Nope, ook geen straf, eerder een welverdiend seniorenparadijs. De stichting helpt tevens soortgelijke projecten elders in het land van de grond te krijgen. 

Onze eco tas 'Grijze zak' kopen?

Bestel je een grijze zak? Dan gaat de donatie naar deze mooie Stichting Queri, waar grijs uit de vergeten hoek komt en meetelt, zoals het hoort. Grijs voor grijs!

De 'Grijze zak' rugtas, gemaakt van 100% organic (gecertificeerd) katoen, is licht muisjesgrijs van kleur maar kan wellicht ietsje anders van kleur lijken op de productfoto's van deze website.

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2022 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel