Geen commentaar ;-)

Grijze Muts! Donkergrijs

Vorige Artikel 30 van 35 Volgende
€ 19,99 (inclusief btw)

muts!

Bam! Vers van de pers onze 'grijze muts' wintermuts. Een akelig charmante dames muts, heren kopsok, of genderneutrale dekselbedekker, we oordelen niet. In donker/antraciet seniorengrijs met keurig geborduurde oerletters.

Cadeau moeder? Of cadeau schoonmoeder?

Echt een heel subtiel en liefdevol cadeau voor moeder of voor de hele dappere kroost onder ons een perfect cadeau voor schoonmoeder. Ook in lichtgrijs verkrijgbaar voor de echte zilveren duifjes. 

Product | wintermuts

  • 100% acryl & lekker warm, one size fits most
  • De muts bevat geen schadelijke stoffen voor eindgebruiker (Hohenstein Instituut gecertificeerd)
  • Met een, jawel, veganistisch leervervanger Notzohot etiket (ja het bestaat: Snappap)
  • Wasvoorschift: handwas koud, liggend drogen. Niet strijken, in brand steken of opeten.
  • Gewoon dragen, in stijl. Merci :-)
  • In een doosje als brievenbuspakket verzonden 
  • Optie: vloeipapier, kies welke feestelijke kleur!
  • Als cadeau in cadeauzakje met muts ansichtkaart
  • Gratis cadeaukaartje? Met persoonlijke boodschap? Geef helemaal aan het eind in het bestelproces bij 'opmerkingen' aan wat er op het kaartje mag komen staan. Voila!

Muts met grappige opdruk

Een komisch hoofddeksel voor niet al te serieuze zielen & warme flappen. De grijze muts steunt tevens een prachtproject dat zich inzet TEGEN eenzaamheid bij ouderen en VOOR het welzijn van oude dieren. Deze normaal onopvallende muts bekent kleur. Duidelijk en met trots. Grijs voor grijs!

Goedgemutst hoofddeksel

Als je daar nog niet goedgemutst van raakt, weten we het ook niet meer. 100% voor alle leeftijden. In het bezonder voor bezitters van beginnende of ervaren grijze manen. Incl. 'muts' ansichtkaart, want elke muts verdient een kaartje! Laat je het als cadeau bezorgen en wil je nog iets persoonlijks toevoegen? Geef dan in het bestelproces bij 'opmerkingen' aan wat er namens jou op het cadeaukaartje mag komen staan. 

Stichting Queri

10% van de winst van elke verkochte grijze muts gaat naar Stichting Queri, een hartverwarmende non-profit organisatie gericht op o.a het verbeteren van het welzijn van eenzame ouderen en het welzijn van oude kwetsbare dieren.

Poezenmaatjes project

Zo is er het 'PoezenMaatjes' project, waarbij de stichting katten (van bijv. overleden baasjes) plaatst bij mensen die door ziekte of hoge leeftijd in een sociaal isolement zijn geraakt. Ze geven een oudere en elders kansarme kat als gezelschap inclusief de verzorging hiervan én sociaal contact met de vrijwilligers. Een alternatief, speciaal en sociaal adoptiesysteem.

Ook helpt de stichting ouderen en chronisch zieken bij de verzorging van hun eigen huisdier waardoor baasje en dier samen kunnen blijven.  Een thuiszorgdienst voor huisdieren dus. Dieren die moeilijk te herplaatsen zijn door bijv. ziekte of ouderdom, mogen hun oude dag bij de stichting slijten. Nope, ook geen straf, eerder een welverdiend seniorenparadijs.

De stichting helpt tevens soortgelijke projecten elders in het land van de grond te krijgen. Bestel je onze grijze wintermuts? Dan gaat de donatie naar deze mooie Stichting Queri, waar grijs uit de vergeten hoek komt en meetelt, zoals het hoort. Grijs voor grijs!

De kleur van de muts op de productfoto's van deze website kan afwijken van het origineel. De muts is donkergrijs/antraciet. Niet muisjesgrijs, niet roze.

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2022 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel