bijna op!

Koelsjaal Lenie

Vorige Artikel 24 van 34 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Afkoelen met een koelsjaal 

Onze oudroze / huidskleurige sjaal Lenie is heerlijk neutraal in omgang, een gemakkelijke dame. Schreeuwt nooit. Hoeft niet zo nodig in de schijnwerpers te staan. Met haar subtiele verticale en horizontale streep zit deze koelsjaal altijd op één lijn met je. Linksom of rechtsom. Boven en beneden. Op elegante wijze geeft onze Lenie je outfit cachet en wat er onder zit een frisse boost. Lees voor gebruik van onze koelsjaals en/of koelbanden de handleiding bij Veiligheid/Gebruik

Doet Lenie het niet voor je? Hier vind je onze andere koelsjaaltjes: voilà!

Inhoud

  • Koelsjaal in verzegelde verpakking met handleiding
  • Afmeting koelsjaal +/- 116 cm x 10 cm
  • Gratis cadeaukaart
  • Direct verzenden naar de gelukkige? Wij schrijven met alle plezier je kaartje. Geef je tekst door aan het eind in het bestelproces bij 'opmerkingen'. 

Handgemaakte koelsjaal

Lekker koel bij hitte. Alle koelsjaals zijn handgemaakt van 100% katoen met ecologische koelkristallen en elk een eigen karakter. Door verdamping van de met water gevulde kristallen, koelt het lichaam geleidelijk via de hals af. Leg de sjaal in de koelkast voor extra frisheid, heb je geen koelkast in de buurt? Draai de koelsjaal tijdens het dragen en herhaal dit. Lees of een koelsjaal iets voor jou is. 

Donatie

10% van de winst van elk verkocht product gaat naar een goed (dieren)doel. Kies in je bestelling naar wie de donatie mag gaan.

Koelsjaal met gratis cadeau kaart

Bij elk koelsjaaltje, dus ook bij Lenie ontvang je een gratis 'Ik vind je leuk' cadeau kaart. Is de koelsjaal een cadeautje voor iemand anders en wil je het direct verzenden? Geef helemaal aan het eind in de bestelling bij 'opmerkingen' door wat er op het kaartje mag komen staan, wij schrijven het met alle plezier voor je! 

Onze Notzohot producten zijn met de hand gemaakt. Hoewel sommige producten verdacht veel op elkaar lijken, en als one size door het leven gaan, zal niet 1 product 100% hetzelfde zijn. Sommigen zijn ietsje smaller, andere sjaaltjes wat voller of net een tikje langer. Toch is het karakter gelijk van al onze frisse rakkers. Zit bij jouw exemplaar echter toch een steekje los? Of zeg je nee bah, dit wijkt toch wel erg veel af van het afgebeelde product, uiteraard mag je jouw aankoop dan retourneren of ruilen. Zie ons retourbeleid voor meer informatie.

 

WEBWINKELKEURWIDGET

Fred's Gazet (Nieuwsbrief)

Meld je aan voor Fred's Gazet!
Aanmelden

Google review achterlaten? Notzohot webshop

Blog honden cadeaus webshop Eindhoven

© 2014 - 2022 notzohot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel